0

مقدمه

کاچی، از انواع دسرهای سنتی ایرانی ها است که سرشار از ویتامین است و می‌تواند در میز عصرانه یا صبحانه جای بگیرد. از سوی دیگر کاچی در کنار زولبیا بامیه، شیر برنج، فرنی، شله زرد، حلوای آردگندم و ترحلوا (حلوای آرد برنج) و همینطور انواع آش ها مانند آش رشته، آش جو، آش شله قلم کار معمولا مزین سفره های ماه مبارک رمضان است. کاچی در کنار مزه مطلوب دارای خواص فراوانی مانند: تقویت عمومی بدن، درمان کم خونی، تقویت قوای جنسی، مفید برای بعد از زایمان، مفید برای بعد از دوران نقاهت، مفید برای شب زفاف، کمبود اسپرم و… می باشد. برای آشنایی کامل با مراحل و طرز تهیه دسر کاچی این مطلب را با دقت بخوانید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.

پیش نیاز و ملزومات

  • صافی
  • ماهیتابه
  • قابلمه
  • کفگیر

مراحل اصلی

مرحله اول | تهیه و آماده سازی مواد اولیه

در ابتدا مواد اولیه را به صورت زیر تهیه و آماده نمایید:

  • آرد گندم: ۵۰۰ گرم
  • کره: ۳۰۰ گرم
  • روغن: 500 گرم
  • شکر: 1 کیلو گرم
  • زعفران: به میزان دلخواه
  • آب: 12 پیمانه
  • گلاب: یک دوم پیمانه
  • پودر پسته و پودر بادام: مقداری برای تزیین

مرحله دوم | آماده کردن شربت

آب و شکر را در قابلمه ریخته مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه کنید و در آخر گلاب را اضافه نمایید و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت برداشته تا از داغی بیفتد.

مرحله سوم |تفت دادن و طلایی شدن آرد

آرد را در قابلمه ای ریخته و با حرارت کم تفت دهید و با کفگیر چوبی مدام به هم بزنید تا کاملا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگ آن تیره گردد.

مرحله چهارم | افزودن شربت و قوام آمدن و تزیین کاچی

در ادامه زیر شعله آرد را ملایم کنید و شربت را به تدریج به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد سفت گردد و بجوش آید و به روغن بیفتد. در نهایت در ظرف مورد نظر ریخته و با پودر پسته و پودر بادام تزیین کنید.

نکات کلیدی

  • اگر کاچی شما سفت شد میتوانید مقداری آب جوش یا زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
  • در صورتی که کاچی را برای زائو تهیه می کنید بهتر است حتما از روغن حیوانی استفاده کنید و از ادویه های گرمو نبات یا شیره انگور به جای شکر استفاده کنید.
  • در طرز تهیه کاچی عسل میتواند جایگزین شکر گردد.

منابع و ارجاعات

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =