مراحل و نکات تهیه ترشی بامیه خانگی و خوشمزه

مراحل و نکات تهیه ترشی بامیه خانگی و خوشمزه

برچسب ها:
0 4 118
12 آذر 1400
+

مقدمه

ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل اینکه بامیه فقط در فصل پاییز در بازار موجود است در فصل پاییز تهیه می شود. این ترشی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود بامیه برای سلامتی نیز مفید می باشد. جالب است بدانید که استفاده از این ترشی تاثیر زیادی برای سلامت بدن از جمله تقویت مغز، درمان چاقی و سلامت قلبدارد. بررسی های دانوما نشان می دهد که، ترشی بامیه مانند ترشی انبه و ترشی سماق متعلق به شهرهای جنوبی ایران است. برای آشنایی کامل با مراحل و طرز تهیه ترشی بامیهاین مطلب را با دقت مطالعه بفرمایید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.

+

پیش نیاز و ملزومات

وسایل مورد نیاز برای ترشی بامیه عبارت است از:

  • قابلمه
  • سیر کوب
  • ظرف مناسب نگهداری
+

مراحل اصلی

اول | تهیه و آماده سازی مواد اولیه -

در ابتدا مواد اولیه را به صورت زیر تهیه و آماده نمایید:

  • سبزی: 250 گرم
  • فلفل سبز: 2 عدد
  • سیر: 1 بوته
  • بامیه: 500 گرم
  • نمک و سرکه: به میزان دلخواه

دوم | کوبیدن سیر و سبزی و افزودن مخلفات و سرکه -

سیر را کوبیده، فلفل و سبزی را خرد کرده و بامیه ها را تمیز کنید سپس نمک و سرکه را نیز اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید. مواد ترشی را در شیشه بریزید.

سوم | جا انداختن ترشی بامیه -

جا انداختن ترشی بامیه

سپس مواد را در شیشه بریزید و 2 هفته در جای خنک نگه داری کنید. بعد از آماده شدن می توانید این ترشی خوشمزه و مفید را که طبع گرم نیز دارد در کنار انواع غذاهای خورشتی (مانند قورمه سبزی، قیمه لپه، آلواسفناج، خورش پرتقال با مرغ و آلو مسمابرنجی (مانند زرشک پلو با مرغ، باقالی پلو با گوشت، آلبالو پلو، استانبولی پلو) و غذاهای نونی (مانند کوکو سبزی، کوکو هویج، کوکو سیب زمینی، کتلت گردو، کتلت نخود، کتلت سیب زمینی، شامی کباب اصفهانی، شامی لپه، شامی بلغور، شامی آرد نخودچی و جوجه کباب) میل نمایید.

+

نکات کلیدی

برخی نکات کلیدی و مهم برای تهیه ترشی بامیه شامل موارد زیر می شود:

  • برای از بین بردن لیزی بامیه ها کمی با آب و سرکه آن را بجوشانید و بعد در صافی ریخته و کمی آب جوش روی آن بریزید.
  • همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشد خیس بودن مواد باعث کپک زدنترشی می شود.
+

منابع و ارجاعات

  • ویکی پدیا
  • کتاب دایره المعارف آشپزی
  • وب سایت های محتوایی در حوزه آشپزی
+

نظرات کاربران

)