0

مقدمه

انبه یکی از خوشمزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است که اصالت آن به کشور های هند و مالزی برمی گردد. انبه دارای مواد معدنی زیادی مانند مس، کلسیم، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی همچون بتاکاروتین است. خوردن انبه به دلیل خواص آن برای شادابی پوست، مقابله با سرطان، تقویت شبکه چشم، تنظیم قند خون و پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. بررسی دانوما نشان می دهد ترشی انبه مانند ترشی بامیه، ترشی پیاز و ترشی سماق دارای طبع گرم می باشد. می توانید این ترشی خوشمزه و مفید را در کنار انواع غذاهای خورشتی (مانند قورمه سبزی، قیمه لپه، آلواسفناج، خورش پرتقال با مرغ و آلو مسمابرنجی (مانند زرشک پلو با مرغ، باقالی پلو با گوشت، آلبالو پلو، استانبولی پلو) و غذاهای نونی (مانند کوکو سبزی، کوکو هویج، کوکو سیب زمینی، کتلت گردو، کتلت نخود، کتلت سیب زمینی، شامی کباب اصفهانی، شامی لپه، شامی بلغور، شامی آرد نخودچی و جوجه کباب) میل نمایید. برای آشنایی کامل با مراحل و طرز تهیه ترشی انبه این مطلب را با دقت مطالعه بفرمایید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از تهیه این ترشی لذیذ داشته باشید.

پیش نیاز و ملزومات

لوازم مورد نیاز برای تهیه ترشی انبه عبارت است از:

  • ماهیتابه
  • شیشه مناسب برای ترشی
  • ظرف مناسب

مراحل اصلی

اول | تهیه و آماده سازی مواد اولیه

در ابتدا مواد اولیه را به صورت زیر تهیه و آماده نمایید:

  • تخم شنبلیله: 2 قاشق غذا خوری
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: دو و یک سوم پیمانه
  • فلفل سیاه: 1 قاشق غذا خوری
  • رازیانه: 3 قاشق غذا خوری
  • زیره سبز: قاشق غذا خوری
  • انبه سبز و کال: 1 کیلو گرم
  • نمک: 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز و سبز: 10 عدد
  • سرکه: 1 پیمانه

دوم | تفت دادن ادویه جات

در ماهیتابه ای روغن بریزید، تخم شنلیله، زیره سبز، فلفل سیاه و رازیانه را در آن تفت دهید. دقت داشته باشید حرارت ملایم باشد تا ادویه جات نسوزد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

سوم | آماده کردن انبه و مخلوط کردن ادویه جات و نمک

آماده کردن ترشی انبه

انبه ها را ساطوری کنید و هسته ی آن ها را خارج کنید بدون اینکه پوست انبه را بگیرید. سپس همه ی مواد را باهم مخلوط کنید، نمک بزنید و در شیشهبریزید.

چهارم | جا انداختن ترشی

جا انداختن ترشی انبه

در نهایت شیشه های ترشی را 1 ماه در جای خنک و دور از نور افتاب بگذارید.

نکات کلیدی

نکات مهم تهیه ترشی انبه عبارت است از:

  • همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشد خیس بودن مواد باعث کپک زدنترشی می شود.

منابع و ارجاعات

  • ویکی پدیا
  • کتاب دایره المعارف آشپزی
  • وب سایت های محتوایی در حوزه آشپزی
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − شانزده =