0

مقدمه

کباب بلغاری یک کباب بسیار دل چسب مانند کباب کوبیده، کباب برگ و کباب تابه ای در میان کباب ها می باشد. در درست کردن این کباب دستتان باز بوده که می توانید از انواع گوشت و مرغ استفاده کنید. این کباب به شکل لوله ای و رول بوده و در میان ان ها از سبزیجاتی مثل پیاز و فلفل دلمه ای و … استفاده می شود.

برای آشنایی کامل با مراحل و طرز پخت کباب بلغاری مرغ این مطلب را با دقت بخوانید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.

پیشنهاد مطالعه طرز تهیه کباب بلغاری

پیش نیاز و ملزومات

وسایل مورد نیاز برای تهیه کباب بلغاری مرغ عبارت است از:

  • چاقوی مخصوص سرآشپز
  • ظرف بزرگ
  • سیخ فلزی
  • کباب پز یا باربیکیو
  • قلم موی مخصوص آشپزی

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد لازم کباب بلغاری مرغ

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • سینه مرغ: حدود ۹۰۰ گرم
  • رزماری: ۴ شاخه
  • برگ بو: ۲ عدد
  • میخک: ۱ عدد
  • جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • سیر (کوبیده شده): ۱ حبه
  • نمک: به میزان لازم
  • دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه (۵۵ میلی لیتر)
  • سرکه قرمز: ۱ قاشق چایخوری (۷ میلی لیتر)
  • زعفران (ساییده و حل شده در آب): ۱ قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای قرمز (مکعبی خرد شده): ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  • کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
این میزان مواد اولیه برای حدود 4 نفر مناسب خواهد بود.
برای رعایت سلامت غذایی، توصیه می شود از کره حیوانی، روغن حیوانی، روغن کنجد و یا روغن زیتون استفاده نمایید.

دوم | خرد کردن و طعم دار کردن مرغ

طعم دار کردن مرغ

ابتدا سینه مرغ را در ابعاد مناسب برش دهید. سپس رزماری، برگ بو، میخک، جوز هندی، سیر، فلفل سیاه، روغن زیتون، سرکه، زعفران  و نمک را به آن افزوده و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود.

سوم | رول کردن فیله مرغ با فلفل دلمه ای

 پس از مدت 3 ساعت که سینه مرغ در یخچال بود، آن را از مواد مرینیت بیرون آورده و با نمک مزه دار کنید. سپس روی هر تکه از سینه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای قرار داده و سینه مرغ را رول نمایید، به سیخ کشیده و با دست کمی فشار داده تا پهن شود (دقت کنید تا تمام کباب ها یک شکل باشند).

چهارم | کباب کردن و سرو کباب بلغاری مرغ

کباب پز را آماده کنید (حرارت. زیاد و در تمام قسمت ها یکنواخت باشد). سپس سیخ های کباب را به صورت ردیفی روی آن قرار داده و به طور مرتب بگردانید (کباب از هر طرف روی حرارت قرار گیرد). در ادامه زمانی که گوشت خودش را گرفت، حرارت را کمی ملایم کرده تا کباب کاملا مغز پخت شود. در حین پخت، گوشت را دوبار از روی حرارت برداشته و به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کره آغشته نموده و مجددا روی حرارت قرار دهید. پس از پخت در. ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه نان یا چلو سرو کنید.

پیشنهاد ویژه مطالعه: پخت چلوی ساده

 

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه کباب بلغاری مرغ عبارت است از:

  • استراحت دادن مرغ در پیاز (رنده و اب گرفته شده) بسیار متداول است اما این کار باعث می شود مرغ بو و طعم نامطبوع پیاز را به خود بگیرد. برای جلو گیری از ایجاد این بو و طعم نامطبوع، سینه مرغ را با رزماری، برگ بو، میخک، جوز هندی سیر، فلفل سیاه، روغن زیتون و زعفران مزه دار کنید.
  • برای داشتن طعمی متفاوت، حتما به جای فلفل سیاه (پودر شده) از دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) استفاده کنید.

لغات و اصطلاحات

لغات و اصطلاحات به کار رفته در مقاله کباب بلغاری مرغ عبارتند از:

  • مرینیت کردن: مرینیت کردنفرآیندی است که در آن گوشت را قبل از پختن به یک مایع چاشنی مانند سرکه، آبلیمو، ماست، زنجبیل و … آغشته می کنند
  • کباب بلغاری گوشت: این دستور مانند کباب بلغاری مرغ تهیه می شود، با این تفاوت که به جای سینه مرغ از گوشت استفاده کنید و زمان مرینیت کردن آن، 7 ساعت است
  • کباب بلغاری دورنگ: گوشت فیله گوساله را مانند دستور کباب بلغاری تهیه کنید و کنار بگذارید. سینه مرغ را هم برش هایی مانند گوشت فیله بزنید سپس یک تکه از گوشت قرمز و یک تکه از گوشت سفید را کنار یکدیگر قرار دهید و با هم. به صورت رول فرم دهید.

منابع و ارجاعات

  • ویکی پدیا
  • محتوای تخصصی حوزه آشپزی
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − نه =