0

مقدمه

ترشی کلم قرمز یا کلم بنفش یکی از انواع ترشی های لذیذ و جذاب است که مثل ترشی بادمجان و لیته بادمجان تقریباً می‌توان آن را با همه غذا‌ها میل کرد. از سوی دیگر درست مثل خیار شور که موجب طعم دادن به ساندویچ می‌شود، و همچنین طعم بی‌نظیری به انواع ساندویچ‌ها، سالاد و غذا‌های مختلف به خصوص غذا‌های گوشتی می‌دهد. این ترشی خوشمزه اگرچه در کنار انواع غذاهای خورشتی (مانند قورمه سبزی، قیمه لپه، آلواسفناج، خورش پرتقال با مرغ و آلو مسمابرنجی (مانند زرشک پلو با مرغ، باقالی پلو با گوشت، آلبالو پلو، استانبولی پلو) و غذاهای نونی (مانند کوکو سبزی، کوکو هویج، کوکو سیب زمینی، کتلت گردو، کتلت نخود، کتلت سیب زمینی، شامی کباب اصفهانی، شامی لپه، شامی بلغور، شامی آرد نخودچی و جوجه کباب) سرو می شود اما به دلیل طبع سرد، آن را همراه با غذاهای با طبع گرم میل نمایید. شایان ذکر است از رنگ زیبای این ترشی می توان برای تزئین و رنگ بخشیدن به غذا نیز استفاده کرد. برای آشنایی کامل با مراحل و طرز تهیه ترشی کلم قرمز این مطلب را با دقت مطالعه بفرمایید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.

پیش نیاز و ملزومات

وسایل مورد نیاز برای ترشی بامیه عبارت است از:

  • شیشه مناسب
  • خرد کن
  • قابلمه

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • کلم قرمز: 1 عدد
  • برگ بو: 2 عدد
  • شکر: 5 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه: دو سوم پیمانه
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

دوم | شستن و خرد کردن کلم

کلم هارا شسته و بگذارید خشک شود سپس آن ها را به صورت متوسط خرد کنید.

سوم | مخلوط کردن سرکه و ادویه جات

کلم، برگ بو، سرکه، شکر، کره، خردل، آب و فلفل سیاه را مخلوط کرده و در قابلمه ای بریزید. وقتی کمی نرم شد، اجازه داده کمی خنک شود.

چهارم | جا انداختن ترشی

جا انداختن ترشی کلم قرمز و کلم بنفش

کلم ها را داخل شیشه ریخته. و تا مدت مناسبی در جای خنک نگه داری کنید. بعد از آماده شدن می توانید این ترشی خوشمزه و مفید را با غذاهای با طبع گرم (به دلیل اینکه این ترشی طبع سرد دارد)، میل نمایید.

نکات کلیدی

برخی نکات کلیدی و مهم برای تهیه ترشی کلم قرمز و کلم بنفش شامل موارد زیر می شود:

  • هیچ گاه ترشی را بیشتر از چند دقیقه کوتاه نجوشانید، زیرا این کار موجب نرم شدن کلم می‌شود و کلم بافت خود را از دست می‌دهد.
  • برای اینکه ترشی کلم قرمز شما طعم بیشتری داشته باشد می‌توانید چند حبه سیربه آن اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای برگ بو از تخم گشنیز استفاده کنید.
  • بسته به ذائقه خود میتوانید مقدار ترشی و آب را کم یا زیادکنید.
  • برای خوشرنگ تر شدن ترشی از آب لبو استفاده کنید.

منابع و ارجاعات

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 8 =