0

مقدمه

موهیتو قطعا یکی از بهترین نوشیدنی‌ها خنک جهان است که طعم های گوناگونی دارد که متداول ترین نوع آن موهیتو نعنایی است. این نوشیدنی برای جلوگیری از عطش در فصول گرم سال بسیار مناسب می باشد. از دیگر خواص این نوشیدنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت موهیتو، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه نوشیدنی موهیتو

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • لیموترش: 2 عدد
  • نعناع: 8 برگ (چند برگ برای تزئین)
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • آب گازدار: یک قوطی
  • یخ: مقدار لازم

دوم | شستن و خرد کردن لیموترش و نعنا

شستن و خرد کردن لیمو

قبل از آماده سازی موهیتو لازم است که نعنا و لیموترش ها را شسته و خرد کنید. همچنین هسته لیموترش ها نیز جدا شوند.

سوم | پوره کردن لیمو ترش ها

پس از آن یک یا دو برش از لیمو را برای تزیین کنار گذاشته و مابقی لیموترش های خرد شده را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا لیمو به‌ خوبی له شده و حالت پوره پیدا کند.

چهارم | اضافه کردن مواد دیگر و سرو موهیتو

در نهایت برای آماده سازی این نوشیدنی، باید:

  • یخ را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا یخ ها به ‌خوبی خرد شده و با لیمو ترکیب شود.
  • سپس عسل را ریخته و برای چند ثانیه دیگر مواد را هم زده تا به‌ خوبی با هم ترکیب شوند.
  • حالا پوره به دست آمده را به ظرفی منتقل کرده و نعناع خرد شده و آب گازدار را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  • در نهایت نیز موهیتو را در لیوانی ریخته و آن را با برگ های نعنا و برش های لیمویی که کنار گذاشته بودید تزیین کرده و خنک سرو نمایید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت موهیتو عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: زنان باردار باید از مصرف موهیتو خودداری کنند زیرا ممکن است برای سلامتی نوزاد عوارض جانبی در پی داشته باشد. همچنین برگ ‌های نعناع حاوی ترکیباتی هستند که می ‌تواند برای کسانی که معده حساسی دارند، منجر به سوزش سر دل شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =