0

مقدمه

شربت بهار نارنج، یک شربت خوش عطر و بو می باشد که سرشار از ویتامین‌ ب، ویتامین دی و سی، منگنز، کلسیم، روی، سلنیوم، مس، سدیم و پتاسیم است. این شربت با دستورهای متنوعی درست می شود و دارای خواص فراوانی می باشد، که شامل موارد زیر می باشد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت بهارنارنج، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت بهارنارنج

بهارنارنچ

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • عرق بهارنارنج: 2 پیمانه
  • آب: 3 پیمانه
  • آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: 5 پیمانه

دوم | درست کردن و سرو شربت بهارنارنج

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • مقدار گفته شده از آب، عرق بهارنارنج و شکر را درون قابلمه ریخته و تا زمانیکه شکر در آب حل شود، آن را هم بزنید.
  • پس از اینکه محلول به جوش آمد، 20 تا ۳۰ دقیقه زمان داده تا به غلظت مناسب برسد
  • سپس بعد از آنکه شربت به قوام رسید، آب لیمو ترش را اضافه کرده و پس از چند دقیقه شربت را از روی حرارت کنار بگذارید.
  • در نهایت نیز زمانیکه شربت خنک شد، آن را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری نمایید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت بهارنارنج عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − ده =