0

مقدمه

تخم شربتی، دانه‌ های سیاه گیاهی یک‌ساله شبیه به ریحان است که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می ‌کند. اگر این دانه ‌های سیاه رنگ تخم شربتی را در آب حل کنید، آب را به خود جذب می‌کنند و لعاب ژله مانندی اطراف آن ها را می ‌گیرد. تخم شربتی دارای خواص فراوانی می باشد که مهمترین آن ها عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت تخم شربتی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت تخم شربتی

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • تخم شربتی: 4 قاشق غذاخوری
  • آب: 4 لیوان
  • آبلیمو: به میزان دلخواه
  • شکر: به میزان لازم
شما می توانید از عرقیات مختلف در تهیه این شربت استفاده کنید.

دوم | خیس کردن تخم شربتی

خیس کردن تخم شربتی

قبل از آماده سازی شربت، باید تخم شربتی ‌ها را در یک کاسه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید تا لعاب انداخته و حجیم شود. سپس به وسیله ی صافی ریز، آن ها را چند بار بشویید.

سوم | درست کردن و سرو شربت تخم شربتی

برای آماده سازی این شربت، میزان گفته شده از آب و شکر را در قابلمه ریخته و بگذارید تا بر روی حرارت به آرامی جوشیده و به غلظت برسد. سپس زمانیکه محلول سرد شد، آن را در لیوان ریخته و تخم شربتی و آبلیمو را به همراه آب سرد هم زده و میل کنید.

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 10 =