25
فروردین
مقدمه
شربت انار یکی از انواع شربت های خوشمزه و خوشرنگ فصل پاییز و زمستان است که نیازی به مواد افزودنی و یا رنگ ندارد و به تنهایی یک شربت بسیار خوشمزه و مقوی است. از مهمترین خواص شربت انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- درمان اسهال
- درمان هموروئید
- رفع التهاب گلو
- درمان کم خونی
- تقویت کبد و کلیه
- دفع انگل های داخلی
- تقویت کننده سیستم ایمنی
- کنترل وزن و کمک به تناسب اندام
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت انار، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
مراحل اصلی
اول | تهیه مواد اولیه شربت انار
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
- آب انار: 500 گرم
- عسل یا شکر: 500 گرم
دوم | گرفتن آب انار
در ادامه پوست انار را گرفته و انار را دون کرده و آب انار را بگیرید.
سوم | دم کردن و سرو شربت انار
برای آماده سازی این شربت آب انار تازه را مقداری حرارت داده و سپس عسل یا شکر را به آرامی به آن بیفزایید تا حل شود. در انتها آن را در شیشه ای ریخته و نگهداری کنید.
نکات کلیدی
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت انار عبارت است از:
- اضافه کردن آبلیمو: اضافه کردن آبلیمو مانع از شکرک زدن شربت می شود.
- استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
- تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
- مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
منابع و ارجاعات
- کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
- ویکی پدیا