0

مقدمه

انبه میوه ی شیرین و خوش طعمی است که از پرمصرف ‌ترین میوه‌ ها در جهان است که در مناطق گرمسیری می ‌روید و قدمتی 4000 ساله دارد.  شربت انبه نیز یکی از شربت های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و دارای خواص فراوانی می باشد، که مهمترین آن ها عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت انبه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت انبه

تهیه مواد اولیه شربت انبه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • انبه خام: مقدار لازم
  • آب: مقدار لازم
  • نبات: مقدار لازم

دوم | درست کردن و سرو شربت انبه

شربت انبه را می ‌توانید با استفاده از روش ‌های مختلفی درست کنید؛ اما ساده ‌ترین آن این است که:

  • ابتدا انبه خام خرد شده را به مدت 3 الی 4 ساعت در آب قرار داده تا آب، ترش شود.
  • سپس آب را صاف کرده و محلول به دست آمده را با نبات (به اندازه ای که آن را ترش و شیرین نماید)، بیاشامید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت انبه عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: انبه به خاطر پتاسیم فراوانی که دارد برای افراد مبتلا به نارسایی کلیه و سالمندان مضر است. همچنین ممکن است به خاطر خوردن انبه دچار نفخ شوید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =