تغذیه و آشپزی, نوشیدنی
طرز تهیه شربت آبلیمو

شربت آبلیمو (Citrus Limon) | گام به گام طرز تهیه لیموناد خانگی + خواص و نکات درمانی و کاربردی

0

مقدمه

لیمو ترش، میوه درخت لیمو و از خانواده مرکبات است و از پوست، پالپ و آب آن در تهیه غذا به‌ صورت گسترده استفاده می‌شود. لیمو ترش دارای ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامینB3 ، پتاسیم، اسید سیتریک، آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم و فسفر است. شربت آبلیمو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین شربت ها در فصل تابستان می باشد. از مهمترین خواص شربت آبلیمو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اگر بخواهم شربت آبلیمو (لیموناد) ما مانند لیموناد کافه ها باشد، بهتر است به جای استفاده از آب معمولی از آب گازدار استفاده کنیم.

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت آبلیمو، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت آبلیمو

مواد اولیه شربت آبلیمو

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب لیمو: نیم لیتر
  • آب: 2 لیتر
  • عسل: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت آبلیمو

برای آماده سازی این شربت ترکیب آب لیمو، آب و عسل را با هم ترکیب کرده و مقداری بجوشانید تا غلیظ شود. سپس شربت را دور از حرارت قرار دهید تا سرد شود. در آخر نیز شربت را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت آبلیمو عبارت است از:

  • اگر بخواهم شربت آبلیمو (لیموناد) ما مانند لیموناد کافه ها باشد، بهتر است به جای استفاده از آب معمولی از آب گازدار استفاده کنیم.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 9 =