0

مقدمه

شربت انار یکی از انواع شربت های خوشمزه و خوشرنگ فصل پاییز و زمستان است که نیازی به مواد افزودنی و یا رنگ ندارد و به تنهایی یک شربت بسیار خوشمزه و مقوی است. از مهمترین خواص شربت انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان اسهال
  • درمان هموروئید
  • رفع التهاب گلو
  • درمان کم‌ خونی
  • تقویت کبد و کلیه
  • دفع انگل های داخلی
  • تقویت کننده سیستم ایمنی
  • کنترل وزن و کمک به تناسب اندام

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت انار، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت انار

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب انار: 500 گرم
  • عسل یا شکر: 500 گرم

دوم  | گرفتن آب انار

گرفتن آب انار

در ادامه پوست انار را گرفته و انار را دون کرده و آب انار را بگیرید.

سوم | دم کردن و سرو شربت انار

برای آماده سازی این شربت آب انار تازه را مقداری حرارت داده و سپس عسل یا شکر را به آرامی به آن بیفزایید تا حل شود. در انتها آن را در شیشه ای ریخته و نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت انار عبارت است از:

  • اضافه کردن آبلیمو: اضافه کردن آبلیمو مانع از شکرک زدن شربت می شود.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − شش =