0

مقدمه

زنجبیل یک گیاه علفی است که ریشه آن به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه در تهیه بسیاری از غذاهای آسیایی و خاورمیانه و داروهای گیاهی از آن استفاده می ‌شود. یکی از مواردی که می‌توان با زنجبیل درست کرد، شربت تند و تیز زنجبیل است. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت زنجبیل، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت زنجبیل

تهیه مواد اولیه شربت زنجبیل

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • زنجبیل تازه خرد شده: 225 گرم
  • آب: یک لیتر
  • شکر: 400 گرم
  • نمک خوراکی: مقدار کم

دوم | درست کردن و سرو شربت زنجبیل

برای آماده سازی این شربت، اقدامات زیر را انجام دهید:

  • میزان گفته شده از زنجبیل های خرد شده را به همراه آب، شکر و نمک در قابلمه ریخته و بر روی حرارت زیاد قرار داده تا بجوشد.
  • سپس به مدت یک ساعت بر روی حرارت ملایم گذاشته تا آرام بجوشد و قوام پیدا کند.
  • در نهایت نیز شربت را از صافی رد کرده و پس از سرد شدن در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت زنجبیل عبارت است از:

  • این شربت را به میزان کم تهیه نمایید، چون در صورت زیاد بودن و زیاد ماندن مزه و بوی آن کم شده و یا از بین می رود.
  • گرفتن پوست زنجبیل: زنجبیل ها را پوست گرفته و سپس خرد کنید، چون که پوست آن موجب بد رنگ شدن و تیره شدن رنگ شربت می گردد.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =