فوت و فن های پخت باقالی پلو مجلسی

فوت و فن پخت باقالی پلو مجلسی | راهکارهای خوشمزه شدن باقالا پلو با گوشت و مرغ

0

مقدمه

باقالی پلو با گوشت یکی محبوب ترین غذاهای مجلسی در اکثر مهمانی‌ها و مراسم مهم ایرانی می باشد که از ترکیب برنج و باقالا تهیه می‌شود و با افزودن ادویه‌های مختلفی مانند زعفران، دارچین، هل و … به آن، طعم بسیار خوشمزه ای به آن اضافه می‌شود. راز خوشمزگی این غذا به نکاتی کلیدی بستگی دارد که ما در این مطلب بیان خواهیم کرد.

متن اصلی

نکته اول | میزان، زمان و نرم بودن باقالی

در مورد باقالی باید به موارد زیر دقت کنید:

  • میزان: میزان اندازه باقالا و برنج باید متغیر باشد یعنی اگر برنج شما ۴ پیمانه است باید میزان باقالا ۲ پیمانه باشد.
  • زمان افزودن باقالی: اگر باقالی فریز شده دارید، همزمان با ریختن برنج در آب جوش، باقالی ‌ها را هم بریزید و اگر باقالی تازه دارید، چند دقیقه آخر برای آبکشی، باقالی را اضافه کرده تا له نشود.
  • نرم کردن باقالی: اگر باقالی خشک بود، آن را با آب و کمی نمک به مدت 2 ساعت خیس کنید. در هنگام پخت، به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت قرار داده و سپس در آبکش بریزید. زمانی که برنج را در آبکش ریختید، باقالی و شبت را نیز لابه لای آن بریزید.

نکته دوم | گوشت و شوید مناسب

در این خصوص به موارد زیر توجه نمایید:

  • گوشت یا مرغ: باقالی پلو را معمولا با گوشت سر دست یا ماهیچه (بره، گوسفند، گوساله) تهیه می کنند و بعضی مواقع هم با مرغ سرو می کنند.
  • سبزی: سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه می‌شود از نوع تازه آن استفاده کنید. استفاده از باقالی‌ پلو سبز و شوید تازه تأثیر بسزایی در عطر و طعم باقالی ‌پلو شما دارد.

نکته سوم | عطر خوب غذا

  • استفاده از سیر: می توانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه به آن بیافزایید تا برنج خود عطر منحصر به فردی داشته باشد.
  • استفاده از پودر دارچین: استفاده از پودر دارچین عطر بی‌نظیری به باقالی‌ پلو می‌دهد؛ اما مقدار خیلی کمی رنگش را تیره می‌کند.

نکته  چهارم | مصرف شبت

برای تهیه باقالی پلو، معمولا از شبت استفاده می کنند، اما افزودن گشنیز و جعفری به باقلا پلو، طعم آن را متفاوت تر کرده است.

منابع و ارجاعات

  • منابع محتوایی تخصصی آشپزی
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =