طرز تهیه شربت عناب یا Zizyphus sativa | گام به گام + خواص و نکات
13
اردیبهشت
1
عناب منبع غنی ویتامین سی و روی بوده و بسیار شبیه به زیتون است و دارای خواص بسیار زیادی می باشد. به این میوه خرمای چینی و یا خرمای قرمز نیز گفته می شود. طبع این خرمای چینی با توجه به گفته افراد متخصص در این زمینه سرد و تر می باشد. از مهمترین خواص شربت عناب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت عناب، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این شربت:
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت عناب عبارت است از: