دسته‌بندی نشده
طرز تهیه شربت توت فرنگی

طرز تهیه شربت توت فرنگی یا Fragaria vesca | گام به گام + خواص

0

مقدمه

توت فرنگی به دلیل برخورداری از انواع ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و … فواید فراوانی برای بدن دارد. شربت توت فرنگی نیز یکی از شربت‌ های لوکس تابستانی است که طرز تهیه راحت و خواص فراوانی دارد. مهمترین خواص آن شامل موارد زیر می شود:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت توت فرنگی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت توت فرنگی

توت فرنگی

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • توت فرنگی: یک کیلوگرم
  • آب: یک لیتر
  • شکر: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت توت فرنگی

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • مقدار گفته شده از توت فرنگی ها را همراه با یک کیلوگرم شکر، در ظرفی لایه به لایه قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا آب پس دهد.
  • سپس یک لیتر آب را به آن افزوده و تا زمانیکه نصف آن بخار شود، بجوشانید.
  • در آخر نیز آن را از صافی رد کرده و در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت توت فرنگی عبارت است از:

  • استفاده از آبلیمو: برای جلوگیری از شکرک زدن شربت توت‌ فرنگی، می ‌توانید از آبلیمو نیز استفاده کنید.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 3 =