0

مقدمه

شربت گل بنفشه که ممکن است آن را به عنوان شربت گل ختمی نیز بشناسید، یک مدل از شربت ‌های طبیعی و بسیار خوشمزه است. این شربت یک نوشیدنی فوق العاده در تابستان است که خواص فراوانی دارد. از جمله خواص این شربت عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت گل بنفشه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت گل بنفشه

گل ختمی یا گل بنفشه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گل تازه ی بنفشه: 25 گرم
  • آب جوش: یک لیتر
  • عسل: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت گل بنفشه

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از گل های تازه بنفشه را در یک لیتر آب جوش به مدت 10 دقیقه جوشانده و از صافی بگذرانید.
  • سپس یک کیلوگرم عسل را به محلول افزوده و به آرامی حرارت دهید تا کامل حل شود.
  • در آخر نیز محلول را از حرارت دور کرده تا سرد شود و پس از سرد شدن، شربت را در شیشه ای در دار نگهداری نمایید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت گل بنفشه عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.
  • احتیاط در مصرف: از مصرف مقادی زیاد شربت بنفشه خودداری کنید؛ زیرا حاوی مواد صابونی است و ممکن است به تهوع و استفراغ منجر شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 10 =