0

مقدمه

گل محمدی یا گل سرخ، نام یکی از انواع گل رز است. این گیاه علاوه بر عطر خوب و ظاهر بسیار زیبایی که دارد، دارای خواص دارویی نیز هست. از مهمترین خواص شربت گل محمدی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ادرارآور
  • خلط آور
  • درمان یبوست
  • ضد افسردگی
  • ضد اسپاسم
  • رفع عفونت و التهاب در بدن
  • کاهش علائم قاعدگی
  • محرک قوای جنسی

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت گل سرخ، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت گل محمدی

گل سرخ یا گل محمدی

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گلبرگ خشک شده گل سرخ: 50 گرم
  • آب: 2 لیتر
  • شکر: یک کیلوگرم
جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.

دوم | درست کردن و سرو شربت گل سرخ

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از گلبرگ های خشک شده گل سرخ را به مدت نیم ساعت به همراه 2 لیتر آب به آرامی جوشانده تا میزان آن به نصف کاهش باید.
  • سپس آن را از صافی عبور داده و شکر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه و به آرامی بجوشد.
  • در آخر نیز شربت را دور از حرارت قرار داده تا سرد شود و آن را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت گل محمدی عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − پنج =