0

مقدمه

عناب منبع غنی ویتامین سی و روی بوده و بسیار شبیه به زیتون است و دارای خواص بسیار زیادی می باشد. به این میوه خرمای چینی و یا خرمای قرمز نیز گفته می شود. طبع این خرمای چینی با توجه به گفته افراد متخصص در این زمینه سرد و تر می باشد. از مهمترین خواص شربت عناب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت عناب، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت عناب

عناب

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • عناب کوبیده شده: 200 گرم
  • آب: 2 لیتر
  • عسل: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت عناب

برای آماده سازی این شربت:

  • مقدار گفته شده از عناب کوبیده شده را با 2 لیتر آب جوشانده تا نصف آن باقی بماند.
  • سپس محلول را از صافی رد کرده و 500 گرم عسل را به آن افزوده و حرارت دهید تا عسل کاملا حل شود.
  • در آخر نیز پس از حل شدن، شربت را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت عناب عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: عناب نیروی جنسی افراد را کاهش می دهد و حتما باید با عسل خورده شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 14 =