0

مقدمه

سیر یکی از گیاهان طبیعی است که به درمان بسیاری از مشکلات بدن کمک کرده و به عنوان یک پنی سیلین بسیار قدرتمند عمل می کند و عفونت های باکتریایی را به سرعت از بین می برد. خواص شربت سیر بسیار زیاد می باشد که مهمترین آن ها عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت سیر، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت سیر

سیر

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • سیر پوست کنده: 500 گرم
  • آب: یک لیتر
  • عسل یا شکر: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت سیر

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از سیر پوست کنده را پس از کوبیدن در یک لیتر آب، به مدت 15 دقیقه به آرامی بجوشانید.
  • سپس محلول را از صافی رد کرده و بر روی حرارت ملایم، عسل و یا شکر را ترکیب کرده و پس از انحلال کامل، دور از حرارت قرار دهید تا سرد شود.
  • در آخر نیز پس از سرد شدن آن را در ظرف شیشه ای دردار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت سیر عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: زیاده روی در خوردن شربت سیر موجب ایجاد هموروئید، ضعف بینایی، سردرد و ضعف قوای جنسی می شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =