0

مقدمه

شربت به یکی از انواع شربت های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر طعم خوب آن، خواص درمانی نیز دارد. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت به، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت به

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • به ترش مزه: 3 کیلوگرم
  • آب انگور: 2 کیلوگرم
  • عسل: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت به

طرز تهیه شربت به

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از به ترش را به همراه 2 کیلوگرم آب انگور، مخلوط کرده و در ظرفی ریخته و بر روی شعله ملایم قرار دهید تا به آرامی پخته و نصف آن بخار شود.
  • سپس ترکیب را از روی آتش برداشته و هم بزنید و از صافی رد کرده و دوباره به آرامی حرارت دهید.
  • در آخر نیز مقدار یک کیلوگرم عسل را به آن افزوده و بگذارید تا کاملا حل شود
  • و در نهایت محلول را پس از سرد شدن، در ظرف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت به عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 15 =