0

مقدمه

شربت آلبالو یکی از انواع شربت های بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که برای تهیه انواع نوشیدنی، کیک و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه یک شربت فصلی است که به صورت طبیعی بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. خواص و موارد مصرف شربت آلبالو شامل موارد زیر می شود:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت آلبالو، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت آلبالو

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آلبالو: یک کیلوگرم
  • آب: یک لیتر
  • عسل یا شکر: یک کیلوگرم

دوم | شستن و جدا کردن هسته آلبالو

جدا کردن هسته شربت آلبالو

آلبالوها را شسته و هسته ‌های آلبالو را با کمک هسته گیر یا نی در بیاورید.

سوم | دم کردن و سرو شربت آلبالو

برای آماده سازی این شربت، آلبالو را به مدت 10 دقیقه در یک لیتر آب جوشانده و بعد آن را از صافی عبور دهید. سپس مقدار یک کیلوگرم عسل یا شکر را به آرامی به آن اضافه کرده تا کاملا حل شود. در آخر نیز پس از سرد شدن، شربت را در ظرف شیشه ای دردار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت آلبالو عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • استفاده از آلبالو تازه: شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست شود رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالو پخته و ترش بودن آن کمتر خواهد بود.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 20 =