فوت و فن پخت باقالی پلو مجلسی | راهکارهای خوشمزه شدن باقالا پلو با گوشت و مرغ
06
اردیبهشت
باقالی پلو با گوشت یکی محبوب ترین غذاهای مجلسی در اکثر مهمانیها و مراسم مهم ایرانی می باشد که از ترکیب برنج و باقالا تهیه میشود و با افزودن ادویههای مختلفی مانند زعفران، دارچین، هل و … به آن، طعم بسیار خوشمزه ای به آن اضافه میشود. راز خوشمزگی این غذا به نکاتی کلیدی بستگی دارد که ما در این مطلب بیان خواهیم کرد.
نکته اول | میزان، زمان و نرم بودن باقالی
در مورد باقالی باید به موارد زیر دقت کنید:
نکته دوم | گوشت و شوید مناسب
در این خصوص به موارد زیر توجه نمایید:
نکته سوم | عطر خوب غذا
نکته چهارم | مصرف شبت
برای تهیه باقالی پلو، معمولا از شبت استفاده می کنند، اما افزودن گشنیز و جعفری به باقلا پلو، طعم آن را متفاوت تر کرده است.