0

مقدمه

نارنج یکی از مرکبات است که طعم ترشی دارد و دارای ویتامین سی فراوانی می باشد. شربت نارنج علاوه بر طعم خوبی که دارد برای بدن نیز بسیار مفید است. از مهمترین خواص شربت نارنج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت نارنج، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت نارنج

نارنج

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب نارنج: 200 میلی لیتر
  • آب جوش: 2 لیتر
  • شکر: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت نارنج

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار یک کیلوگرم شکر را در 2 لیتر آب جوش، به آرامی جوشانده تا نصف آب آن بخار شود.
  • سپس مقدار گفته شده از آب نارنج را به محلول افزوده و 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.
  • درآخر نیز پس از سرد شدن شربت، آن را در ظرف شیشه ای در دار نگهداری نمایید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت نارنج عبارت است از:

  • راهکار جلوگیری از کپک زدن: حتما هنگام جوشیدن آب نارنج، کف روی آن را بگیرید تا شربت شفاف شود و کپک نزند.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + دوازده =