0

مقدمه

زردآلو حاوی ویتامین‌ A ، ویتامین C، ویتامین K ، ویتامین E و نیاسین، پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر می باشد. همچنین شربت شربت زردآلو، یکی از خوش ‌رنگ‌ترین و خوشمزه ‌ترین شربت‌ های تابستانی است که بسیار راحت و ساده تهیه شده و به مواد اولیه خاصی نیاز ندارد. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان گوش درد
  • درمان تب
  • درمان یبوست
  • کمک به درمان سرطان
  • رفع کننده عطش
  • درمان کم خونی
  • کاهش کلسترول خون
  • رفع بوی بد دهان
  • باز کننده عروق

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت زردآلو، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت زردآلو

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • زردآلو: یک کیلوگرم
  • آب: به میزان لازم
  • شکر: یک کیلوگرم

دوم  | جدا کردن هسته و خرد کردن زردآلو

جداکردن هسته زردآلو

قبل از آماده سازی شربت لازم است که هسته زردآلو ها را جدا کرده و آن ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

سوم | درست کردن و سرو شربت زردآلو

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • میزان گفته شد از آب و شکر را در قابلمه ریخته و بگذارید تا شکر بر روی حرارت حل شود.
  • سپس زرد آلو ها را داخل شربت ریخته و اجازه داده تا کاملا بپزد و عصاره زرد آلو کاملا خارج شود (زرد آلو ها تقریبا حالت کاراملی پیدا کنند).
  • بعد از آن شربت را از صافی رد کرده و محلول را دوباره بر روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کند.
  • در نهایت نیز شربت را پس از سرد شدن داخل ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت زردآلو عبارت است از:

  • استفاده از زعفران: برای رنگ دادن بیشتر شربت می توانید از 1 قاشق چایخوری زعفران غلیظ دم شده استفاده کنید.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − هشت =