مقدمه
تخم شربتی، دانه های سیاه گیاهی یکساله شبیه به ریحان است که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کند. اگر این دانه های سیاه رنگ تخم شربتی را در آب حل کنید، آب را به خود جذب میکنند و لعاب ژله مانندی اطراف آن ها را می گیرد. تخم شربتی دارای خواص فراوانی می باشد که مهمترین آن ها عبارت است از:
- درمان چاقی
- درمان یبوست
- درمان خستگی
- ضد سرطان
- رفع کننده عطش
- مفید برای درمان کبد چرب
- کمک به شادابی و طراوت پوست
- دارای مقادیرفراوان روغن امگا ۳
- مفید برای سیستم گوارشی
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت تخم شربتی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
مراحل اصلی
اول | تهیه مواد اولیه شربت تخم شربتی
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
- تخم شربتی: 4 قاشق غذاخوری
- آب: 4 لیوان
- آبلیمو: به میزان دلخواه
- شکر: به میزان لازم
دوم | خیس کردن تخم شربتی
قبل از آماده سازی شربت، باید تخم شربتی ها را در یک کاسه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید تا لعاب انداخته و حجیم شود. سپس به وسیله ی صافی ریز، آن ها را چند بار بشویید.
سوم | درست کردن و سرو شربت تخم شربتی
برای آماده سازی این شربت، میزان گفته شده از آب و شکر را در قابلمه ریخته و بگذارید تا بر روی حرارت به آرامی جوشیده و به غلظت برسد. سپس زمانیکه محلول سرد شد، آن را در لیوان ریخته و تخم شربتی و آبلیمو را به همراه آب سرد هم زده و میل کنید.