0

مقدمه

گل پنیرک درواقع نوعی گل خطمی است و طعم و مزه خاصی ندارد؛ اما دارای انواع ویتامین ‌های A، B، C، E؛ اینولین، موسیلاژ، فنل‌ها، فلاونوئیدها، اسیدهای چرب ضروری، فیبر، کلسیم، منیزیم، فلز روی، سلنیوم و پتاسیم می باشد. شربت گل پنیرک نیز یکی از خوشمزه ‌ترین و خنک ‌کننده‌ ترین شربت های تابستانی می باشد. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت گل پنیرک، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت گل پنیرک

گل پنیرک

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گل پنیرک: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع: یک برگ
  • آب سرد: میزان لازم
  • شکر: یک قاشق غذاخوری

دوم | درست کردن و سرو شربت گل پنیرک

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • درون هر لیوان میزان گفته شده از گل های پنیرک را ریخته و برای اینکه گل پنیرک رنگ زیبای خود را پس بدهد روی گل های پنیرک چند قالب یخ بریزید
  • پس از اینکه یخ ها به طور کامل آب شد و رنگ گل پنیرک خارج شد، به هر لیوان میزان های گفته شده از گلاب و شکر را اضافه کرده و باقی لیوان را با آب سرد پر کنید.
  • در نهایت نیز داخل هر شربت یک برگ نعناع قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت گل پنیرک عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: در برخی از مقالات به زنان باردار یا شیرده توصیه شده که گیاه گل پنیرک به هر صورتی استفاده نکنند، اما هیچ مطالعه‌ای وجود ندارد که به طور قطعی تایید کند که نباید در دوران بارداری استفاده شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 12 =