طرز تهیه شربت گل پنیرک (Malva sylvestris) | گام به گام + خواص و نکات
11
خرداد
1
گل پنیرک درواقع نوعی گل خطمی است و طعم و مزه خاصی ندارد؛ اما دارای انواع ویتامین های A، B، C، E؛ اینولین، موسیلاژ، فنلها، فلاونوئیدها، اسیدهای چرب ضروری، فیبر، کلسیم، منیزیم، فلز روی، سلنیوم و پتاسیم می باشد. شربت گل پنیرک نیز یکی از خوشمزه ترین و خنک کننده ترین شربت های تابستانی می باشد. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت گل پنیرک، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این شربت، لازم است:
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت گل پنیرک عبارت است از: