0

مقدمه

پیچ امین الدوله، گیاهی بالارونده و جزو گیاهان گل دار، خزان کننده و چند ساله است که ارتفاع آن به ۹ متر نیز می ‌رسد. این گیاه یکی از کهن ‌ترین گیاهان دارویی چندساله است که بومی کشورهای چین، ژاپن، کره و انگلستان است. از مهمترین خواص شربت پیچ امین الدوله عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت پیچ امین الدوله، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت پیچ امین الدوله

 گیاه پیچ امین الدوله

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گل های خشک شده پیچ امین الدوله: 5 تا 8 گرم
  • آب: یک لیتر
  • عسل: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت پیچ امین الدوله

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از گل های خشک شده پیچ امین الدوله را در یک لیتر آب به مدت 10 دقیقه جوشانده و پس از رد کردن از صافی، عسل را به آن در حالیکه بر روی حرارت ملایم قرار دارد، اضافه کنید.
  • در آخر نیز پس از سرد شدن شربت، آن را در ظروف شیشه ای نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت یاس امین الدوله عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: میوه ی این گیاه سمی می باشد و نباید مصرف شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =