0

مقدمه

شربت سرکه شیره دارای انواع ویتامین‌ها، قند طبیعی و دیگر املاح مورد نیاز بدن است که از ترکیب شیره انگور و سرکه تهیه می شود. از جمه مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نشاط آور
  • بهبود دهنده دستگاه گوارش
  • درمان کم خونی
  • درمان یبوست
  • ترمیم کننده بافت ‌ها
  • تقویت مغز و اعصاب
  • بهبود سیستم ایمنی بدن
  • کمک به رشد استخوان ها
  • تقویت کننده نیروی باروری

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت سرکه شیره، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت سرکه شیره

شیره انگور

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • شیره انگور: 1 کیلوگرم
  • سرکه انگور: 100 گرم
  • آب: مقدار لازم

دوم | آماده سازی و سرو شربت سرکه شیره

برای آماده سازی این شربت سرکه انگور را با شیره انگور مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند جوش بخورد. سپس شربت را با کمی آب، رقیق کرده و بنوشید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت سرکه شیره عبارت است از:

  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 10 =