0

مقدمه

شربت زغال اخته، یکی از انواع شربت ها می باشد که با میوه خوشمزه و پر طرفدار زغال اخته تهیه می شود و طعم ملس آن طرفداران بسیاری دارد. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت زغال اخته، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت زغال اخته

ذغال اخته

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • زغال اخته: نیم لیتر
  • عسل یا شکر: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت زغال اخته

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از زغال اخته را به مدت 10 دقیقه جوشانده و عسل یا شکر را به آرامی اضافه کرده تا حل شود.
  • سپس شربت را دور از حرارت قرار داده تا سرد شود و آن را در ظرف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت زغال اخته عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: اگر دچار دیابت وابسته به انسولین هستید، زیر نظر پزشک از این شربت استفاده نمایید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + سه =