0

مقدمه

شربت سیب از انواع نوشیدنی پر از خواص مفید و خوشمزه است که می توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در منزل تهیه کنید. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت سیب، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت سیب

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • سیب پوست کنده: یک کیلوگرم
  • آب: 2 لیتر
  • عسل یا شکر: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت سیب

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از سیب های پوست کنده را در 2 لیتر آب جوشانده تا آب آن به نصف کاهش یابد.
  • پس از گذراندن از صافی، آن را بر روی حرارت گذاشته و مقدار 500 گرم از شکر و یا عسل را در آن حل کنید.
  • در آخر نیز شربت را از حرارت برداشته و زمانیکه سرد شد در ظرف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت سیب عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + هشت =