0

مقدمه

آلبالو سرشار از ویتامین ‌ها و مواد مغذی است. خاصیت آنتی اکسیدانی آلبالو باعث می ‌شود که به عنوان دمنوش آلبالو نیز مورد استفاده قرار گیرد. همچنین خواص چای آلبالو عبارت است از:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش آلبالو، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه

آلبالو

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آلبالو بدون ساقه: یک لیوان
  • آب جوش: دو لیوان
  • نبات یا عسل: به مقدار دلخواه

دوم | دم کردن و سرو دمنوش آلبالو

برای تهیه چای آلبالو ابتدا ساقه ‌آلبالو ‌ها را جدا کنید. سپس دو لیوان آب روی آلبالو‌‎ ها ریخته و کتری را روی شعله مستقیم بگذارید. اجازه دهید با حرارت متوسط آب به جوش آید و حرارت را کم کرده تا حدود ۲۰ دقیقه ریز جوش بزند. در آخر به مدت ۱۵ دقیقه روی سماور یا کتری روشن گذاشته تا به خوبی دم بکشد و آن را داخل استکان ‌های دلخواه به همراه مقداری نبات، قند یا عسل، سرو کنید.

در صورت تمایل هسته آلبالو را جدا کرده و سپس داخل قوری بریزید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش آلبالو عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش آلبالو بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دم نوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: در منابع سنتی و گیاهان دارویی، مورد خاصی برای مصرف دمنوش آلبالو ذکر نشده است.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 7 =