طرز تهیه شربت قره قاط (قات) سیاه | گام به گام + خواص و نکات
20
خرداد
1
قره قات یا قره قاط درختچه ای است که بلندی آن به حدود دو متر می رسد و برگ های اين گياه تقریبا بیضی شکل، نوک تیز و به طول سه تا هشت سانتی متر هستند. قره قاط حاوی تانن و مواد قندی، اسید آلی، مواد رنگی، ویتامین Cو ویتامین Aاست. از مهمترین خواص شربت قره قاط می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت قره قاط سیاه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این شربت باید:
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت قره قاط عبارت است از: