شربت بادرنجبویه یا Mellisa officinalis | گام به گام طرز تهیه + نکات
28
فروردین
1
شربت بادرنجبویه حاوی انواع ویتامین های A، C، E، گروه ویتامین های B مانند B1، B2، B6، کربوهیدرات، کلسیم، سدیم، پتاسیم، آهن، پروتئین، فسفر، روی (زینک)، اسید فولیک و سیتریک، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، سیترال، تانِن، فلاونوئیدها و ژرانیول است. از مهمترین خواص شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت بادرنجبویه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این شربت باید اقدامات زیر را انجام دهید:
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت بادرنجبویه عبارت است از: