0

مقدمه

سرکه سیب داروییباستانی برای معالجه بیماری‌های فراوانی از سرماخوردگی تا زخم معدهاست. جالب است بدانید در مطالعه ‌ای که بر روی افرادی که دچار دیابت هستند انجام شده نشان داده است، افرادی که قبل از وعده غذایی پرکربوهیدرات، سرکه مصرف کرده بودند، کمتر دچار افزایش میزان قندخون شده و از آنجا که سرکه کالری کمی دارد، از آن به عنوان قسمتی از برنامه کاهش وزن استفاده می کنند. همچنین سرکه سیب می تواند به قطع شدن سکسه، رفع مشکلات معده پیشگیری از سوء هاضمه، رفع گرفتگی بینی کمک کند. از سرکه طبیعی انگور یا سرکه سیب می توان برای تهیه انواع ترشی مانند ترشی انبه، ترشی پیاز و ترشی بامیه، ترشی خرما، سیر ترشی، ترشی آلبالو و … استفاده کرد. برای آشنایی کامل با مراحل و طرز تهیه سرکه سیب این مطلب را با دقت مطالعه بفرمایید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.


!
براى اشخاص پیر و سالخورده و اشخاص سوداوى مزاج و بیماران مبتلا به بیماریهاى ریوى، سرفه تازه و خشک، درد مفاصل، ضعف احشاء و آلات داخل شکم، براى رحم و اعصاب و افعال مرتبط با اعصاب، نیروى جنسى و سردمزاجان مضر است. مداومت در خوردن آن موجب ضعف دید چشم، زردى رنگ رخسار و لاغرى بدن مى‏شود.

پیش نیاز و ملزومات

لوازم مورد نیاز برای تهیه سرکه سیب خانگی عبارت است از:

  • ظرف مناسب
  • قابلمه
  • صافی
  • قاشق
  • شیشه مناسب
  • کفگیر چوبی

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه

تهیه مواد اولیه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • شکر: 300 گرم
  • آب: به میزان دلخواه
  • نمک: 2 قاشق غذا خوری
  • انگور: 3 کیلو گرم
  • سرکه: 1 لیتر

دوم | اماده سازی سیب و استراحت دادن با آب جوش

سیب هایدانه گرفته را در ظرف مناسب ریخته سپس آب جوش را همانطور جوش روی سیب ها ریخته و 3 روز آن را کنار بگذارید.

سوم | له کردن سیب ها و افزودن سرکه

سرکه، نمک و شکر را جوشانده روی سیب های له شده ریخته باید 30 روز منتظر بمانید تا سرکه برسد.

چهارم | صاف کردن و جوشاندن دوباره سرکه سیب

سرکه سیبرا صاف کرده و دوباره بجوشانید و وقتی سرد شد، به ظرف برگردانید.

پنجم | جا افتادن سرکه سیب

جا انداختن سرکه سیب

ظرف سرکه را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب هارا به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه ی تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

نکات کلیدی

برخی نکات مهم و کلیدی در مورد تهیه سرکه سیب عبارت است از:

  • هرچه سیب ها رسیده تر و شیرین تر باشند، سرکه بهتری خواهید داشت.
  • حتما قبل از خرد کردن سیب ها، آنها را در آب سرد بشویید.
  • مقدار آبی که روی سیب می ریزید به اندازه ای باشد که سطح سیب را بپوشاند.
  • سیب ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید تا سریعتر تخمیر شوند.
  • برای هر سیب یک قاشق چایخوری (4 گرم) شکر کافیست.
  • به مدت 3 تا 6 هفته بگذارید تخمیر شود و هر چند روز یک بار هم بزنید.

منابع و ارجاعات

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − شانزده =