0

مقدمه

یکی از انواع شربت های سالم و بسیار پر طرفدار در جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد حاوی مقادیر غنی از ویتامین سی است. شربت پرتقال معمولا در کنار صبحانه یا میان وعده ها سرو می شود. از مهمترین خواص شربت پرتقال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت پرتقال، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت پرتقال

مواد اولیه شربت پرتقال

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب پرتقال: یک لیتر
  • عسل یا شکر: یک کیلوگرم
  • اسانس پوست پرتقال: یک لیتر
برای تهیه اسانس پرتقال، پوست پرتقال تازه را بر روی قند ریخته و این کار را تا زمانی که اسانس در قند نفوذ کند، ادامه دهید.

دوم | درست کردن و سرو شربت پرتقال

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • مقدار یک لیتر آب پرتقال را به مدت چند دقیقه جوشانده و بعد از آن یک کیلوگرم عسل یا شکر را به آرامی به آن اضافه کرده و بگذارید تا حل شود.
  • سپس برای معطر کردن شربت، چند قطره اسانس پوست پرتقال به آن اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود.
  • در آخر نیز شربت را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت پرتقال عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: در دوران بارداری، از مصرف شربت تهیه شده از پرتقال تلخ خودداری کنید؛ زیرا ممکن است موجب انقباض رحم شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − شش =