0

مقدمه

میوه نارنگی دارای خواص و فواید فراوانی است که این خواص ناشی از وجود مقادیر بالای فیبر، املاح معدنی و ویتامین‌ها است. همچنین شربت نارنگی یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است و به عنوان یک نوشیدنی بین المللی شناخته می شود. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت نارنگی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت نارنگی

نارنگی

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • پوست و گوشت نارنگی: 500 گرم
  • آب: یک لیتر
  • عسل یا شکر: یک کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت نارنگی

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از پوست و گوشت میوه نارنگی را خرد کرده و در یک لیتر آب به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید.
  • سپس محلول را از صافی رد کرده و بر روی حرارت ملایم، عسل یا شکر را به آرامی به آن حل کنید.
  • در آخر نیز پس از سرد شدن، آن را در ظروف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت نارنگی عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: اسید موجود در نارنگی می‌تواند موجب نازک شدن لایه مینای دندان‌ها شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 5 =