0

مقدمه

شاه توت یکی از پر طرفدارترین میوه‌های تابستانی است و نوشیدن شربت آن در این فصل گرم، بسیار لذت بخش است. همچنین شربت شاه توت، علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزه ‌ای که دارد، دارای خواص متعددی است که می ‌تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت شاه توت، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت شاه توت

شاه توت

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • شاه توت رسیده: یک کیلوگرم
  • آب سرد: مقدار لازم
  • عسل: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت شاه توت

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • شاه توت را به همراه عسل در مخلوط کن، کاملا مخلوط کرده و محلول به دست آمده را از صافی عبور دهید.
  • سپس ماده اولیه شربت را در لیوان، به میزان یک سوم ریخته و مابقی لیوان را از آب سرد پر کرده و خوب هم بزنید تا محلول یکنواختی به دست آید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت شاه توت عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − هفت =