0

مقدمه

تمشک یکی از توت ‌های وحشی مشهور است که از آن به ‎صورت خام و پخته می‎ توان استفاده کرد. طبع تمشک خشک و سرد است و دارای خواص فراوانی می باشد که عبارت است از:

  • ادرار آور
  • انرژی زا
  • درمان یبوست
  • ضدباکتری
  • مفید برای دیابت
  • تقویت کننده قلب
  • کمک به کاهش وزن
  • تصفیه کننده خون از سموم
  • رفع التهاب مفصلی
  • کمک به رشد سریع موها و ناخن‌ها

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت تمشک، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت تمشک

تمشک

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • تمشک: نیم کیلوگرم
  • آب جوش: نیم لیتر
  • شکر: 500 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت تمشک

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار نیم کیلوگرم تمشک را با 500 گرم شکر در ظرفی ترکیب کرده و 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا تمشک، آب پس دهد.
  • سپس نیم لیتر آب به آن بیفزایید و 10 دقیقه بجوشانید.
  • محلول را از صافی رد کرده و دور از حرارت قرار دهید تا سرد شود.
  • در آخر نیز شربت را در ظرف شیشه ای در دار قرار دهید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت تمشک عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 6 =