0

مقدمه

شربت انگور یکی از نوشیدنی‌ های خوشمزه و فوق‌ العاده است که در روزهای گرم سال می‌ تواند برای بدن بسیار مفید باشد. از مهمترین خواص شربت انگور می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت انگور، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت انگور

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب انگور: یک و نیم لیتر  
  • عسل یا شکر: 500 گرم

دوم | گرفتن آب انگور

گرفتن آب انگور

لازم است قبل از درست کردن شربت انگور ابتدا آب آن را بگیرید.

سوم | درست کردن و سرو شربت انگور

برای آماده سازی این شربت، باید:

  • میزان گفته شده از آب انگور تازه را حرارت داده تا مقدار آن به نصف کاهش یابد؛
  • سپس 500 گرم عسل یا شکر را با حرارت ملایم و آرام آرام در آن حل کنید.
  • پس از انحلال کامل عسل، محلول را از حرارت دور کرده تا سرد شود.
  • در آخر نیز پس از سرد شدن شربت را در ظرف شیشه ای در دار ریخته و نگهداری کنید.
برای حفظ طعم انگور در شربت، می توانید از گلاب استفاده کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت انگور عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: در منابع طب سنتی، مورد خاصی برای مصرف این شربت ذکر نگردیده است.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • محتوای تخصصی حوزه تغذیه و آشپزی
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − یازده =