طرز تهیه شربت چله داغی | گام به گام + خواص و نکات
20
خرداد
1
گیاه چله داغی که به نام های چله کوهی، گیاه آدمک و بیش خاف نیز شناخته می شود، انواع مختلفی دارد که ۵ گونه از انواع این گیاه بومی ایران است. این گیاه، گیاهی چند ساله و پایا است و یکی از گیاهان دارویی پرکاربرد در غرب آسیا به شمار می رود. از مهمترین خواص شربت گیاه چله داغی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت چله داغی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این شربت لازم است:
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت چله داغی عبارت است از: