0

مقدمه

شیرین بیان برخلاف نام خود تلخ است اما خواص فوق ‌العاده‌ای دارد. همچنین این گیاه حاوی مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، کولین، منیزیم، آهن، پتاسیم، سلنیوم، سیلیکون و روی است. از مهمترین خواص شربت شیرین بیان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت شیرین بیان، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت شیرین بیان

ریشه خرد شده گیاه شیرین بیان

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • ریشه خرد شده شیرین بیان: 20 گرم
  • آب: 2 لیتر
  • عسل: 400 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • مقدار گفته شده از ریشه خرد شده شیرین بیان را در 2 لیتر آب جوشانده تا نصف آن باقی بماند.
  • سپس عسل را به محلول اضافه کرده تا حل شود.
  • در آخر نیز شربت را از صافی رد کرده و دور از حرارت قرار دهید تا سرد شود و پس از سرد شدن در ظرف شیشه ای در دار نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت شیرین بیان عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید
  • احتیاط در مصرف: اگر دچار بالا بودن فشارخون هستید، بهتر است از مصرف شربت شیرین بیان پرهیز کنید؛ زیرا باعث احتباس مایعات می شود.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =