0

مقدمه

توت سیاه منبع مغذی از مواد معدنی، ویتامین سی و آنتی ‌اکسیدان است که خوردن این میوه یا فراورده ‌های آن برای سلامت بدن بسیار مفید خواهد بود. همچنین شربت توت سیاه یکی از شربت های تابستانی و بهاری می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید همزمان با فصل رسیدن توت سیاه این شربت خوشمزه را تهیه کنید. از مهمترین خواص این شربت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت توت سیاه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت توت سیاه

توت سیاه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب توت سیاه: یک لیتر
  • عسل یا شکر: 800 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت توت سیاه

برای آماده سازی این شربت لازم است:

  • مقدار گفته شده از آب توت سیاه را با 800 گرم عسل یا شکر ترکیب کرده و جوشانده تا قوام آید.
  • سپس شربت را دور از حرارت نگهداری کرده تا سرد شود.
  • در آخر نیز شربت را پس از سرد شدن در ظروف شیشه ای نگهداری کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت توت سیاه عبارت است از:

  • تهیه لواشک: می توانید تفاله باقی مانده توت سیاه را لواشک کنید.
  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاش چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − شش =