0

مقدمه

مارچوبه یکی از سبزی‌ هایی است که در تمام دنیا در فصل بهار برداشت می ‌شود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و هوایی مختلف، متفاوت است. این سبزی حاوی منبع غنی اینولین، پورین، ویتامین ‌های C و E، سلنیوم، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. از مهمترین خواص شربت مارجوبه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضدالتهاب
  • ضد سرطان
  • ضد دیابت
  • درمان لاغری مفرط
  • پاکسازی مثانه و کلیه
  • تنظیم کننده فشار خون
  • کمک به تنظیم سیستم گوارشی
  • تقویت کننده ی نیروی جنسی

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت مارچوبه، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت مارچوبه

مارچوبه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • مارچوبه: 150 گرم
  • آب: 5/1 کیلوگرم
  • شکر: 800 گرم

دوم | درست کردن و سرو شربت مارچوبه

برای آماده سازی این شربت، لازم است:

  • مارچوبه را در آب جوشانده و صاف کنید. سپس به محلول شکر را اضافه کرده و بگذارید تا قوام بیاید.
  • شربت را به دور از حرارت قرار داده تا سرد شود و در ظرف شیشه ای در دار نگهدار کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت مارچوبه عبارت است از:

  • استفاده از شکر سرخ یا عسل: جهت کم ضرر و سالم بودن شربت، توصیه می شود که برای تهیه شربت از شکر سرخ و عسل استفاده نمایید.
  • تجهیزات مود نیاز: قابلمه، قاشق چوبی، بطری شیشه ای تیره رنگ با در چوب پنبه ای و قیف.
  • مقادیر استاندارد مصرف: میزان مصرف شربت ها برای افراد بزرگسال روزانه سه وعده و در هر وعده دو قاشق چایخوری یا نصف قاشق غذاخوری (معادل 10 میلی لیتر) است. همچنین میزان استاندارد برای کودکان نصف مقدار یاد شده (یک قاشق چایخوی معادل 5 میلی لیتر و سه وعده در روز) است. طول دوره درمان با شربت ها یک هفته است و برای استفاده مجدد با سه روز فاصله دوباره مصرف آن را شروع کنید.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + نوزده =