0

مقدمه

جوجه کباب بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه بوده که مانند جوجه کباب بدون استخوان از گوشت مرغ استفاده میگردد با گوشت سینه بوقلمون تهیه می شود و دارای طعم و مزه بسیار خوبی می باشد. می توان گفت برای افرادی که طعم و مزه بوقلمون را دوست دارند بسیار مناسب است همچنین به دلیل بافت ان حجم خود را از دست نمی دهد و در مقایسه با گوشت قرمز بسیار مقرون به صرفه تر می باشد. برای آشنایی کامل با مراحل و طرز پخت جوجه کباب این مطلب را با دقت بخوانید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.

پیش نیاز و ملزومات

  • چاقوی مخصوص سرآشپز
  • ظرف بزرگ
  • سیخ فلزی
  • کباب پز یا باربیکیو

برای آشنایی با ظروف مناسب خوردن غذا کلیک کنید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • سینه بوقلمون: 500 گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: ۲ قاشق سوپخوری
  • اب پیاز: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن زیتون بدون بو: ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپ خوری
این میزان مواد اولیه برای حدود 4 نفر مناسب خواهد بود.
برای رعایت سلامت غذایی، توصیه می شود از کره حیوانی، روغن حیوانی، روغن کنجد و یا روغن زیتون استفاده نمایید.

دوم | طعم دار کردن بو قلمون

برای آماده سازی جوجه روال زیر را انجام دهید:

  • سینه های مرغ را به ابعاد سه در چهار سانتی متری برش دهید.
  • روغن زیتون، خامه، زعفران، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید سپس مرغ را به مدت ۳ ساعت در مواد مرینیت قرار دهید تا مزه دار شود.

سوم | پختن و سیخ کردن جوجه کباب و سرو

سیخ زدن جوجه کباب بوقلمون 

بعد از حدود 3 ساعت قطعات مرغ را به سیخ بکشید. کباب پز را آماده کنید(حرارت: زیاد و در تمام قسمت ها یکنواخت باشد). سیخ های کباب را به صورت ردیفی روی آن قرار دهید و به طور مرتب بگردانید (کباب از هر طرف روی حرارت قرار گیرد) زمانی که گوشت خودش را گرفت، حرارت را کمی ملایم کرده تا کباب کاملا مغز پخت شود. در حین پخت، گوشت را دوبار از روی حرارت بردارید و به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کره آغشته کنید، مجددا روی حرارت قرار دهید. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه سبزیجات کبابی، نان یا چلو سرو کنید.

نکات کلیدی

  • در صورت تمایل، می توانید در حین پخت، از سسی که قطعات مرغ را در آن خوابانده اید، با قلم موی مخصوص آشپزی، روی تکه های مرغ بمالید.
  • در صورت تمایل، می توانید مقدار خامه را دو برابر کنید.
  • در صورتی که جوجه کباب را روی باربیکیو تهیه می کنید، آن را به سیخ فلزی بکشید و در صورتی که روی تابه گریل، کباب می کنید، می توانید از سیخ چوبی استفاده کنید.

منابع و ارجاعات

  • ویکی پدیا
  • کتاب آشپزی سانازسانیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفت =