طرز تهیه شربت کاکوتی | گام به گام + خواص و نکات
14
خرداد
1
گیاه کاکوتی که به مشک طرامشک، آویشن خراسانی و یا آنخ نیز معروف است؛ یکی از گیاهان دارویی از دسته نعناییان به حساب می آید و دارای طبع گرم و خشک است. از مهمترین خواص شربت این گیاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت کاکوتی، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.
در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:
برای آماده سازی این شربت لازم است:
نکات مهم و کلیدی در تهیه شربت کاکوتی عبارت است از: