0

مقدمه

در میان انواع سبزیجات موجود در بازار، هویج یکی از پرطرفدارترین‌ هاست، که ریشه گیاهی داشته و به عنوان غذایی کامل در نظر گرفته می ‌شود. هویج ها منابع خوب و مناسبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف مانند ویتامین K، پتاسیم، ویتامین B6، کربوهیدرات، بتاکاروتن، بیوتین، فیبرهای محلول، فیبرهای نامحلول و … هستند. از مهمترین خواص شربت هویج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه شربت هویج، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این شربت لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه شربت هویج

هویج

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • آب هویج: یک لیتر
  • آب: یک لیتر
  • عسل یا شکر: 2 کیلوگرم

دوم | درست کردن و سرو شربت هویج

برای آماده سازی این شربت مقدار لازم است:

  • گفته شده از آب هویج را همراه با یک لیتر آب و 2 کیلوگرم عسل و یا شکر ترکیب کرده و به آرامی بجوشانید.
  • سپس پس از انحلال و سرد شدن، شربت را ظوف شیشه ای در دار نگهداری کنید.
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − پنج =