0

مقدمه

به که به سیب طلایی معروف است از خانواده رُز بوده و دارای اندازه ‌ای متوسط است. فصل میوه به پاییز و زمستان است. میوه به رسیده شبیه به گلابی بوده و رنگ آن زرد طلایی می‌ شود. از جمله خواص دمنوش به عبارت است از:

  • درمان اسهال
  • درمان بواسیر
  • ادرارآور
  • تقویت کننده قلب
  • مفید برای دستگاه گوارش
  • کاهشفشار خون

در این مطلب، طرز تهیه و نکات کلیدی تهیه دمنوش به، ارائه می شود. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از مصرف این دمنوش لذیذ داشته باشید.

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد اولیه دمنوش به

میوه به

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گل های خشک شده ی به: مقدار 30 الی 50 گرم
  • آب جوش: یک لیتر آب جوش
  • چوب دارچین: یک عدد
  • لیموی تازه: به مقدار لازم
  • دانه هل، لیمو عمانی و زعفران: به مقدار لازم (اختیاری)

دوم | دم کردن و سرو دمنوش به

برای دم کردن این دمنوش لازم است:

  • مقدار گفته شده از به را در یک لیتر آب جوش بریزید
  • سپس می توانید برای طعم دار کردن این دمنوش چوب دارچین و لیموی تازه را به آن اضافه کنید
  • بگذارید به مدت 10 دقیقه زیر شعله کم دم بکشد، سپس از صافی رد کرده و میل کنید.

نکات کلیدی

نکات مهم و کلیدی در تهیه دمنوش به عبارت است از:

  • دوره درمانی: طول دوره درمان با دمنوش به بسته به نوع بیماری متفاوت است و تا زمان درمان بیماری می توان از آن استفاده کرد.
  • مقادیر استاندارد مصرف: به طور معمول جهت استفاده فردی، مقدار 5 الی 10 گرم گیاه خشک شده (15 گرم گیاه تازه) را در یک لیوان آب (150 میلی لیتر) بریزید. همچنین می توانید از 30 گرم گیاه خشک شده (75 گرم گیاه تازه) در500 میلی لیتر آب جوش، برای تهیه دم نوش استفاده کنید.
  • احتیاط در مصرف: مصرف میوه تازه به در افرادی که معده ضعیفی دارند ممکن است ناراحتی های گوارشی ایجاد کند.

منابع و ارجاعات

  • کتاب خواص درمانی عرقیات، دمنوش ها، آب میوه ها و شربت های گیاهی، نوشته اسلام مصطفوی
  • ویکی پدیا
 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 10 =