1

مقدمه

از جمله غذاهای پر طرفدار خانگی و خوشمزه که با گوشت چرخ کرده تهیه و در زمان اندک اماده می شوند، کباب ها هستند.از جمله این کبابها کباب تابه ای، کباب کوبیده و کباب چوبی هستند. در این میان کباب چوبی با گوشت چرخ کرده هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه و طعم از بقیه انواع کبابهای خانگی یک سرو گردن بالاتر است.

برای آشنایی کامل با مراحل و طرز پخت کباب چوبی این مطلب را با دقت بخوانید. امید است با رعایت این موارد تجربه خوبی از پخت این غذای لذیذ داشته باشید.

پیش نیاز و ملزومات

وسایل مورد نیاز برای تهیه کباب چوبی عبارت است از:

  • چاقوی مخصوص سرآشپز
  • ظرف بزرگ
  • سیخ فلزی
  • کباب پز یا باربیکیو
  • قلم موی مخصوص آشپزی

مراحل اصلی

اول | تهیه مواد لازم کباب چوبی

در ابتدا لازم است، مواد زیر را تهیه نمایید:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پودر مغز نان باگت: 1 نان
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • گشنیز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر (فلفل) پاپریکا: یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زعفران و روغن: به مقدار کافی
  • سیخ چوبی: به تعداد کافی
  • سیر (رنده شده): به مقدار لازم
این میزان مواد اولیه برای حدود 4 نفر مناسب خواهد بود.
برای رعایت سلامت غذایی، توصیه می شود از کره حیوانی، روغن حیوانی، روغن کنجد و یا روغن زیتون استفاده نمایید.

دوم | آماده کردن گوشت با ادویه جات

ابتدا پیاز را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز را با رنده متوسط رنده نموده و پس از گرفتن آب آن به کاسه اضافه نمایید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیازهای رنده شده و آب گرفته، نمک، فلفل و زردچوبه، پاپریکا، پودر نان خشک، پودر گشنیز، تخم مرغ و سیر رنده شده مخلوط کرده تا یک دست گردد. سپس اجازه دهید چند ساعتی در یخچال استراحت کند.

سوم | آماده سازی سیخ کباب

سیخ های کباب را درون آب و یخ گذاشته تا کاملا خیس خورده و در هنگام درست شدن کباب تغییر رنگ ندهد. سپس مایه گوشت را از یخچال بیرون می اوریم و آن را به 10 قسمت مساوی و حالت توپی تقسیم می کنیم.

چهارم | سیخ زدن گوشت

با دست نمدار توپهای گوشتی را با دست ورز داده و انها را گرد کرده و سپس آن را به شکل سوسیس درآورده و یک سیخ چوبی را از وسط کباب که شکل سوسیس درآمده فرو نمایید. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب برداشته و آن را به صورت لوله ای در سیخ چوبی حالت دهید

پنجم | سرخ کردن گوشت و سرو کباب چوبی

سرخ کردن کباب چوبی

داخل یک ماهی تابه روغن مایع ریخته و تابه را روی گاز قرار دهید و زیر گاز را روشن نموده و وقتی روغن خوب داغ شد کبابها را در روغن قرار داده و با حرارت متوسط همه طرف کباب را خوب سرخ نموده تا خوش رنگ شود وقتی کباب خوب سرخ شد آن را از تابه بیرون آورده و در ظرف مناسب بگذارید

در نهایت کبابها را همراه با برنج و سبزی خوردن و سالاد شیرازی همراه با نان یا پلو میل نمایید.

پیشنهاد ویژه مطالعه: طرز پخت چلوی ساده

منابع و ارجاعات

  • کتاب آشپزی سانازسانیا
  • محتوای تخصصی حوزه آشپزی
 

نظرات کاربران

1 دیدگاه در “طرز تهیه کباب چوبی | 0 تا 100 | گام به گام

  1. پارمیدا گفت:

    ما کباب چوبی رو وقتی مهمون داریم به عنوان یکی از غذاها درست میکنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =